Selecteer een pagina

VIND JE WEG MET OVERMATIGE STRESS EN TRAUMA IN VERBINDING MET JE LICHAAM.

Kinderen-Bibberkids

Jezelf leren kennen wil ook zeggen je lichaam leren kennen. Groeien in gezond lichaamsbewustzijn zorgt voor een betere ontwikkeling van de zintuigen, fijne motoriek, concentratie en leervermogen bij kinderen. Op een speelse manier maken kinderen kennis met TRE®, en leren zo hun lichaam kennen en hoe ze  er op een actieve manier in aanwezig kunnen zijn. 

 

 

 

Volwassenen

Integer volwassen zijn wil niet zeggen ‘perfect’ zijn. Zelfwaarde behouden in kwetsbaarheid of situaties onder hoge druk, wegen kennen naar veerkracht en gezonde zelfzorg zijn van grote waarde in een mensenleven. Ontdek welk mechanisme u op het spoor kan brengen van onvermoed herstel, zowel voor fysiek als psychisch welzijn. 

Gezinnen

Als gezin kan je erg onder druk staan in de huidige tijden. Opgroeiende kinderen, werkdruk, combinatie werk en privéleven, je leven als partner. Heb je nood om jouw specifieke gezinsdynamiek eens onder de loep te nemen, of heb je nood aan een verbindend moment dat elk lid van het gezin, jong en oud, dichter bij zichzelf en bij elkaar brengt? Met TRE krijg je de ideale tool in handen om dit mogelijk te maken en te groeien als gezin.   

 

 

Scholen

Groeien in lichaamsbewustzijn zorgt voor gezonde, meer aanwezige, zelfbewuste en open kinderen. Aanbod voor scholen – groepjes van maximum 7 kinderen krijgen een speelse kennismaking met TRE, een leuke manier om spanning en stress te ontladen voor betere concentratie en optimaal leervermogen in de klas.

Openbare instellingen en organisaties

Stel uw specifieke vraag via het contactformulier. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op voor een antwoord op maat van uw hulpvraag. Naast trainingsprogramma’s specifiek op maat van uw bedrijf, worden er ook vormingen, lezingen en workshops georganiseerd.

 

 

 

ONTDEK ONVERMOEDE VEERKRACHT